Welkom bij BuurtzorgT in Lombok

Welkom bij BuurtzorgT in Utrecht Lombok

Welkom bij BuurtzorgT in Lombok

BuurtzorgT biedt behandeling aan huis als u last heeft van psychische of psychiatrische problemen. De behandelingen zijn gericht op uw herstel en op het herstel van de contacten met uw omgeving. Zo helpt BuurtzorgT u het normale leven weer op te pakken.

Over BuurtzorgT in Utrecht Lombok

BuurtzorgT werkt in de wijken Lombok, Oog in Al, Nieuw Engeland en Schepenbuurt met de postcodegebieden 3531, 3532 en 3534

App4

Vragen & contact

Heeft u vragen over BuurtZorgT in Lombok en/of over uw aanmelding of verwijzing? Belt u dan met 06 - 137 08 172 of stuur een e-mail om contact op te nemen.

Website3

Beveiligde omgeving

In een beveiligde online omgeving op de website kunt u privacy gevoelige informatie met het team delen. Ga naar de team-pagina en klik op 'Veilig informatie versturen".

Hoe werkt BuurtzorgT?

Nadat uw aanmelding is ontvangen maakt BuurtzorgT een afspraak met u om kennis te maken. Gezamenlijk wordt gekeken naar wat u denkt nodig te hebben om te herstellen. Daarnaast wordt gekeken hoe u het beste hierbij ondersteund kan worden. BuurtzorgT biedt de zorg bij voorkeur aan huis aan.

Een aantal van de speerpunten van BuurtzorgT zijn het geven van runningtherapie (de Yucelmethode), een goede samenwerking met de huisartsen en zoveel mogelijk gebruik maken van het aanbod in de wijk(en). Hierbij betrekken zij graag uw familie en naasten. Dit alles met als doel om uw leven weer op de rit te krijgen.

Maak kennis met ons team

Het team bestaat uit professionals met verschillende opleidingsachtergronden en ervaringen, te weten Pepijn Buijsman (psychiatrisch verpleegkundige in opleiding tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige en runningtherapeut), Manon Leenen (sociaal psychiatrisch verpleegkundige), Francois Welleman (sociaal psychiatrisch verpleegkundige), Martijn Klein Gebbink (psychiater), Marjolein de Vette (psychiater), Arie Belo (verpleegkundig specialist), Casper Fioole (psychiatrisch verpleegkundige) en Maartje Schouten (GZ-psycholoog).

BuurtzorgT team Utrecht Lombok

Contactgegevens

Bezoekadres

Buurthuis Rosa
Malakkastraat 6
3531 HM Utrecht

Contact

Telefoon: 06 - 137 08 172
E-mail: utrechtlombok@buurtzorgt.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Vergoedingen

Hulp vanuit het BuurtzorgT team wordt vergoed vanuit uw basisverzekering.

Wachttijden

De teams van BuurtzorgT streven allemaal naar een wachttijd van maximaal twee weken. Soms komt het voor dat een team dit een periode niet haalt omdat het aantal aanmeldingen sterk is gestegen.

Kijk voor informatie over de actuele wachttijden op de teampagina van BuurtzorgT Lombok.