Welkom bij de Verloskundigenpraktijk

Verloskundigen Utrecht Lombok

Welkom bij de Verloskundigenpraktijk

Verloskundigenpraktijk Utrecht-West werkt met een team van 8 professionele en ervaren verloskundigen. Tijdens het spreekuur leer je alle verloskundigen kennen. Ook maak je kennis met de praktijkassistentes.

Hoe kunnen wij je helpen?

Elke werkdag kun je de praktijk telefonisch bereiken via het algemene telefoonnummer. De praktijk is bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 – 12:00 uur en tussen 13:00 – 16:00 uur. Er is altijd een assistente aanwezig om vragen te beantwoorden en indien nodig de verloskundige.

Aanmelden

Aanmelden

Om je aan te melden is er een aanmeldformulier op de website van de verloskundigen. Vul deze volledige in en zij bellen je zo snel mogelijk.

Medicatie online bestellen

Afspraak maken & vragen

Wil je een afspraak maken of heb je vragen? Neem dan telefonisch contact op met de praktijk via 030 288 66 66. Of klik op de button om een mail te sturen.

Werkwijze verloskundigenpraktijk

Verloskundigenpraktijk Utrecht West levert al meer dan 25 jaar zorg aan zwangeren in Lombok, Majellapark, Nieuw Engeland, Oog in Al, Welgelegen, Den Hommel, de Schepenbuurt, Kanaleneiland en in Transwijk.

De verloskundigen begeleiden zowel thuis- als poliklinische bevallingen. De zwangere heeft de keus om thuis of in één van de drie ziekenhuizen te bevallen. Dit zijn: Geboortehuis in het Diakonessenhuis, Antonius Leidsche Rijn of het Wilhelmina Kinderziekenhuis.

De verloskundigen vinden persoonlijke zorg en zorg op maat belangrijk en daarom bezoeken zij hun cliënten thuis tijdens de bevalling, in het kraambed en bij spoed.

Als er geen medische indicatie is om onder leiding van een gynaecoloog te bevallen, zal de zwangere tijdens de bevalling door één van de verloskundigen worden begeleid. De verloskundigen maken op locatie zelf echo’s en prikken bloed, zodat de cliënten zoveel mogelijk op locatie geholpen kunnen worden en niet hoeven te worden verwezen.

Onze werkwijze - Verloskundigen Utrecht West Lombok

Lees ook meer over...

Over de verloskundigen

Floor Erlings, Francis Lorié , Daniëlle van Rijn. Gwendolyn
van Strien en Carin Brons vormen de maatschap verloskunde. Ze werken samen met andere verloskundigen in een team en bieden zo volledige verloskundige zorg. Als cliënt ontmoet je hen afwisselend tijdens het spreekuur, zodat je ze allemaal leert kennen voor de bevalling. Zij begeleiden je zo goed mogelijk bij een kinderwens, tijdens de zwangerschap, de bevalling en in het kraambed.

Verloskundigen Utrecht Lombok
Logo verloskundigenpraktijk Utrecht West

Contactgegevens

Adres

J.P. Coenhof 200
3531 HX Utrecht

Openingstijden

Meerdere dagen per week aanwezig op afspraak. Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 - 12:00 uur en tussen 13:00 - 16:00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Contact

Tel: 030 288 66 66
E-mail: info@verloskundigenutrechtwest.nl
Website: www.verloskundigenutrechtwest.nl

Spoed

Bij spoed bel 06 - 547 23 979 of bij geen gehoor bel de Doktersdienst via tel: 0900-1515

Kwaliteit

Alle verloskundigen zijn aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV). Samen streven ze de beste zorg voor zwangere, haar partner en het (ongeboren) kind na. Lees hier meer over de KNOV.

Vergoedingen

Verloskundige zorg wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Dit geldt ook voor medische echo's en onderzoek. Raadpleeg de website van Zorginstituut Nederland voor meer informatie.