Uw gegevens delen?

Gegevens delen - Volgjezorg.nl

Goede en veilige zorg begint met informatie over uw gezondheid. Of u nu chronisch ziek bent, of na een ongelukje op de huisartsenpost komt. Alleen met de juiste informatie kunnen zorgverleners u goed helpen. Door via Volgjezorg.nl toestemming te geven kunnen uw huisarts en apotheek medische informatie delen. Dit kan alleen als het nodig is voor uw behandeling én wanneer u daar toestemming voor geeft.

Aanvraag reizigersadvies GC Lombok

Aanmelden

Op de website Volgjezorg.nl kunt u toestemming voor uw huisarts en apotheken direct regelen met DigiD. Ook kunt u een toestemmingsformulier invullen en de huisarts geven. Klik op de onderstaande button om u aan te melden via Volgjezorg.nl.

Gegevens delen GC Lombok

Hoe worden uw gegevens gedeeld?

Volgjezorg.nl is het initiatief van het Landelijk SchakelPunt (LSP). Het LSP is een netwerk van zorgaanbieders waar onderling medisch informatie gedeeld kan worden. Zorgverleners kunnen zich voor dit netwerk aanmelden. Wanneer u toestemming geeft kunnen zij uw medisch gegevens inzien als dit nodig is voor uw behandeling. Ook in geval van nood kunnen zij u direct helpen. U gegevens worden door het LSP niet opgeslagen.

Meer informatie

Meer informatie

Voor meer informatie over het LSP kunt u de website volgjezorg.nl bezoeken. In de onderstaande video ziet u hoe het LSP u kan helpen in geval van nood.

youtube-video-thumbnail