Welkom bij de Diëtisten van Careyn

Diëtisten van Careyn in GC Lombok

Welkom bij de Diëtisten van Careyn

Genieten van lekker eten is gezellig én belangrijk om gezond te blijven. De diëtisten van Careyn zijn de deskundigen op het gebied van voeding en gedrag. Zij staan voor u klaar als het gaat om gezond en lekker eten, een voedingsadvies of persoonlijke dieetbegeleiding. En dat alles afgestemd op uw wensen. Omdat goede voeding en dieetadvies altijd maatwerk is.

Afspraak maken

U kunt telefonisch, per email of via het patientenportaal een afspraak maken.

website2

Careyn online portaal

Met het cliëntenportaal kunt u ieder moment van de dag zelf online een afspraak maken met de diëtist van Careyn.

MedGemak app GC lombok

Careyn klantenservice

Careyn Klantenservice is telefonisch te bereiken op 088-123 99 88 of per email: dietist-utrecht@careyn.nl. Meer informatie is te vinden op de Careyn website.

De diëtisten

Brigitte en Lara zijn deskundigen op het gebied van voeding en gedrag. Zij staan voor u klaar als het gaat om gezond en lekker eten, een voedingsadvies of persoonlijke dieetbegeleiding. Zij stemmen hun adviezen af op uw wensen en mogelijkheden en werken hierbij samen met de andere zorgverleners in Gezondheidscentrum Lombok.

Brigitte en Lara zijn ervaren in dieetbehandeling bij diabetes, hoog cholesterol, hoge bloeddruk, overgewicht, ondervoeding/ ondergewicht, COPD en maag-darm-leverziekten. Daarnaast is Brigitte actief in de werkgroepen diabetes mellitus en COPD samen met huisartsen uit de stad Utrecht.

Doctor-woman_450x550

Lara de Kroon

Spreekuur elke maandagmiddag.

Doctor-woman_450x550

Brigitte Wieman

Spreekuur elke donderdagochtend.

Contactgegevens

Bezoekadres

Gezondheidscentrum Lombok
J. P. Coenstraat 200
3531 HX Utrecht

Openingstijden

Maandagmiddag (Lara) en donderdagochtend (Brigitte).

Vergoedingen

Vanuit de basisverzekering krijgt u 3 uur per jaar vergoed als er een geneeskundig doel is, bijvoorbeeld bij: ondergewicht, overgewicht, hoge bloeddruk, verhoogd cholesterol en chronische aandoeningen. Sommige zorgverzekeraars bieden aanvullende vergoedingen aan. Controleer uw zorgpolis en/of neem contact op met uw verzekeraar.

Kwaliteit

De diëtisten werken aan de hand van landelijke richtlijnen, volgen continue scholing en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Hiermee voldoen zij aan de wettelijk vastgestelde voorwaarden waardoor de kwaliteit van hun handelen gewaarborgd is. Zij hebben contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars.