Welkom bij Thuiszorg

Thuiszorg in Utrecht West - Lombok

Welkom bij Thuiszorg

De zorgprofessionals van het Gezondheidscentrum Lombok werken nauw samen met twee grote thuiszorgorganisaties, namelijk Buurtzorg Nederland en Careyn. Op deze pagina vindt u meer informatie over beide organisaties.

Contact opnemen

Neem altijd contact op met uw huisarts als u thuiszorg nodig heeft. Uw huisarts kijkt dan samen met u naar de mogelijkheden en koppelt u aan de zorgverleners van Careyn of Buurtzorg.

App4

Careyn Thuiszorg

Voor advies of overleg met de verpleegkundigen van Careyn kunt u bellen met wijktelefoonnummer: 088-1239422. Kijk ook op onze website voor meer informatie.

MedGemak app GC lombok

Buurtzorg Nederland

U kunt ons vinden in het Gezondheidscentrum Lombok, in de ruimte van de huisartsen. Wij zijn bereikbaar op 06 - 237 33 722. Kijk voor meer informatie op onze website.

Careyn-logo_400x400

Over Careyn Thuiszorg

Bij Careyn vinden we dat het om de kwaliteit van leven gaat. Onze zorg gaat uit van uw mogelijkheden in plaats van uw beperkingen. Samen met u, uw familie, huisarts en anderen uit uw omgeving gaan we u snel en goed helpen. Het behoud van uw zelfredzaamheid staat hierin centraal.

Samen met u regelen we de zorg en hulp die nodig is. Van indicatie tot aan directe zorg. Wie ons wijkteam belt, heeft dezelfde dag nog contact met de wijkverpleegkundige. Zij komt bij u thuis voor een intake gesprek en bepaalt samen met u welke zorg u gaat ontvangen. De wijkverpleegkundige kent uw huisarts goed en zorgt samen met uw huisarts voor de beste zorg voor u!

buurtzorg-logo_800x400

Over Buurtzorg Nederland

Buurtzorg nederland levert met kleine teams persoonlijke verzorging en verpleging thuis als u ernstig ziek bent, na een ziekenhuisopname of als u zelfstandig wilt blijven wonen. Wij helpen u bijvoorbeeld met de persoonlijke verzorging, het klaarzetten en geven van medicijnen en met handelingen op verzoek van uw behandelend (huis)arts of specialist zoals insuline spuiten, het verzorgen van wonden, het geven van injecties of het bestrijden van pijn. Buurtzorg levert ook palliatieve zorg in de laatste fase van het leven.

Wij werken met een klein zelfsturend team waardoor we de zorg goed kunnen afstemmen op de wensen en behoeften van onze cliënten. U kunt ons vinden in het Gezondheidscentrum Lombok, in de ruimte van de huisartsen. Ons team is 24/7 bereikbaar en levert zorg in de wijken Lombok, Majellapark, Nieuw Engeland en de Schepenbuurt (postcodes 3531, 3532 en 3534).