Welkom bij NOVOpraktijk podotherapie

Welkom bij NOVOpraktijk in GC Lombok

Welkom bij NOVOpraktijk podotherapie

Heeft u last van uw voeten? De podotherapeuten van de NOVOpraktijk Podotherapie Utrecht zijn gespecialiseerd in het verhelpen van de (pijn)klachten die u kunt hebben als gevolg van hallux valgus, hielspoor, doorgezakte (voor)voet, hamertenen, eeltplekken, likdoorns en nog veel meer.

Afspraak maken

App4

Afspraak maken

Voor een afspraak kunt u bellen met 030 - 878 29 48. Lukt het niet ons telefonisch te bereiken? Gebruik dan het contactformulier op de website.

werkwijze huisarts GC Lombok

Meer informatie

Bent u nieuwsgierig geworden of heeft u klachten waar u mee geholpen wilt worden? Kijk dan op de website voor meer informatie.

Logo_Novopraktijk_400x400

Over NOVOpraktijk

NOVOpraktijk Podotherapie Utrecht is gevestigd op 5 locaties in Utrecht, waarvan GC lombok één van de locaties is. Met een klein team bieden zij persoonlijk en gespecialiseerde zorg op het gebied van voetklachten. Naast reguliere podotherapie kunt u als sporter ook bij hen terecht op het sportspreekuur. Alle podotherapeuten zijn lid van de beroepsvereniging om zo de kwaliteit van zorg te waarborgen.

De podotherapeuten

De (voet)klachten die de podotherapeuten van NOVOpraktijk behandelen kunnen uiteenlopen van het kind dat minder goed mee kan komen tijdens gym, de (actieve) sporter die optimaal wilt blijven presteren dan wel de tachtigjarige die graag een uur klachtenvrij wilt kunnen wandelen. Het betreft hier klachten door het niet goed functioneren van de voeten zoals enkel-, knie-, heup- en/of rugklachten en overbelasting als gevolg van veel staan en lopen. Daarbij wordt gekeken naar het gehele bewegingsapparaat.

Binnen de praktijken wordt u behandeld door Paul de Kort en Jasper van den Hoogen. Beide zeer ervaren podotherapeuten die de 4-jarige HBO-opleiding podotherapie hebben afgerond. Daarnaast hebben ze nog tal van aanvullende opleidingen gedaan, waaronder bewegingswetenschappen, manuele therapie en medical taping.

Paul de Kort

Paul de Kort

Aanwezig: maandag & donderdag van 09:00 - 16:00.

Doctor-man_450x550

Jasper van den Hoogen

Aanwezig: dinsdag & vrijdag van 09:00 - 16:00.

Meer rondom onze zorg

De NOVOpraktijk heeft een ruim aanbod aan podotherapeutische zorg en specialisaties. Klik op de onderstaande buttons om meer te lezen op de NOVOpraktijk website.

Contactgegevens

Bezoekadres

Gezondheidscentrum Lombok
J. P. Coenstraat 200
3531 HX Utrecht

Contact

Tel: 030 - 878 29 48

Vergoedingen

Podotherapie wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering. Alleen medisch noodzakelijke voetzorg voor mensen met een chronische aandoeningen wordt gedekt. Vaak bieden verzekeraars wel een vergoeding vanuit de aanvullende verzekering. Controleer hiervoor uw zorgpolis en/of neem contact op met uw zorgverzekering.

Kwaliteit

De podotherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP). Naast dat dit een kenmerk voor kwaliteit is, komen zij hierdoor ook in aanmerking om uw declaratie bij de zorgverzekeraar gedeeltelijk of geheel mogelijk te maken. Afhankelijk van uw zorgverzekering is dit zonder aftrek van uw eigen risico.