Welkom bij Adphys Fysiotherapie

Welkom bij Adphys Fysiotherapie in GC Lombok Utrecht

Welkom bij Adphys Fysiotherapie

Adphys is een moderne en dynamische praktijk in het hart van Lombok. De sfeer is laagdrempelig, huiselijk en professioneel. De praktijk streeft naar het verlenen van verantwoorde, doelgerichte kwalitatief hoge zorg. Fysiotherapie in een mooie praktijkruimte met trainings- en oefenzaal. U kunt snel terecht, een verwijzing is niet noodzakelijk. Adphys heeft contracten met alle verzekeraars (behalve ONVZ).

Afspraak maken

Inschrijven-apotheek

Aanmelden

Met dit formulier kunt u zich aanmelden voor fysiotherapie of een van onze andere specialisaties. Heeft u vragen, bel dan de receptie via: 030 - 880 28 48.

Medicatie online bestellen

Afspraak maken

Via het online systeem kunt u zelf naar een geschikte tijd / datum voor uw afspraak zoeken.

Contactgegevens

Bezoekadres

Gezondheidscentrum Lombok
J. P. Coenstraat 214
3531 HX Utrecht

Contact

Tel: 030 - 880 28 48

Openingstijden

Maandag t/m donderdag van 08:00 - 21:00 uur. Op vrijdag van 08:00 - 18:00. Op zaterdag van 09:00 - 12:00.

Vergoedingen

Heeft u een chronische aandoening? Dan krijgt u fysiotherapie en oefentherapie vergoed vanaf de 21e behandeling. U betaalt de eerste 20 behandelingen dus zelf. Vaak bieden verzekeraars wel een vergoeding vanuit de aanvullende verzekering. Controleer hiervoor uw zorgpolis en/of neem contact op met uw zorgverzekering.

Kwaliteit

Alle fysiotherapeuten die werken bij Adphys zijn opgenomen in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR). Zij voldoen aan de door de beroepsvereniging (KNGF) gestelde kwaliteitseisen. Ook zijn zij bij verschillende specialistenverenigingen (NVMT, NVFB, NVFK,VHVL) aangesloten.