Welkom bij Buurtteam Utrecht-West

Buurtteam West Utrecht Lombok

Welkom bij Buurtteam Utrecht-West

Buurtteam West is er voor iedereen die woont in de buurten Lombok, Schepenbuurt, Oog in Al, Nieuw Engeland, Welgelegen en Leidseweg en omgeving.

Over Buurtteam West

Buurtteam West is er voor volwassenen, gezinnen, jongeren en ouderen met verschillende vragen. Bijvoorbeeld als u schulden heeft of problemen in het gezin of op school. Of als u vragen heeft over opvoeding, wonen, echtscheiding, overlast, werk of eenzaamheid. Buurtteam West is er voor iedereen die woont in de buurten Majella, Lombok, Oog in Al, Halve Maan, Welgelegen, Spinoza en Schepenbuurt.

Psychologen GC Lombok Utrecht

Aanmelden & contact

U kunt bellen met 030 - 74 00 501 of een e-mail sturen om een afspraak te maken. Meestal lukt het om binnen een paar dagen een afspraak te plannen.

Zorgverleners GC Lombok Utrecht

Openingstijden

Openingstijden balie: ma. - do. van 09:00 tot 17:00 en vrijdagen van 09:00 tot 13:00 uur.
Telefonisch bereikbaar: ma. - vr. van 09:00 en 17:00 uur.

Wat doet het Buurtteam?

Een van hen gaat met u in gesprek over uw vragen. Samen kijkt u wat u zelf kunt doen, waar mensen uit uw omgeving bij kunnen helpen en waarbij u professionele hulp nodig heeft. U houdt daarbij de touwtjes in handen. Het buurtteam ondersteunt waar nodig. Zij helpen u zoveel mogelijk zelf uw leven op de rit te krijgen. Soms is naast de hulp van het buurtteam nog andere zorg nodig. Zij helpen u bij de contacten met de juiste organisaties.

Het Buurteam helpt bij vragen over...

Huisarts GC Lombok Utrecht

Wonen

Een dak boven uw hoofd. Een plek waar u zich veilig voelt. Dat is voor iedereen belangrijk. Maar door omstandigheden heeft niet iedereen een veilige basis. Het is goed om daar samen iets aan te doen. Het buurtteam kan u ondersteunen op uw weg. Lees hier meer.

Zorgverleners GC Lombok Utrecht

Onderwijs

Aan alle basisscholen en middelbare scholen voor regulier onderwijs in Utrecht zijn gezinswerkers van het buurtteam verbonden. De medewerkers die contactpersoon zijn voor het speciaal onderwijs, hebben veel ervaring met leerlingen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking. Lees hier meer.

Apotheek GC Lombok Utrecht

Opvoeden & opgroeien

In ieder gezin komen wel eens problemen voor. Problemen van ouders, van jongeren en kinderen, of problemen tussen ouders en kinderen. Dat hoeft niet erg te zijn, als u samen een goede oplossing vindt. Soms worden de problemen zo groot, dat het goed is om hulp te vragen. Lees hier meer.

Fysiotherapie GC Lombok Utrecht

(Weer) meedoen

Iedereen doet mee! Van jong tot oud, met of zonder beperking. Dat is waar het buurtteam voor staat. We streven ernaar dat iedereen zoveel mogelijk deelneemt aan de samenleving. Want wie veerkrachtig is, voelt zich een stuk blijer. Lees hier meer.

Huisarts GC Lombok Utrecht

Geldzaken

Kunt u moeilijk rondkomen of heeft u geldzorgen? Misschien bent u onlangs uw baan verloren, ligt u in scheiding of is er iets anders dat grote invloed heeft op uw financiële situatie. Het buurtteam kan met u meedenken, u adviseren en doorverwijzen naar de juiste instanties. Lees hier meer.

Zorgverleners GC Lombok Utrecht

Wonen

Thuis hoort een veilige plek te zijn. Als het dat niet meer is, door uw eigen gedrag of dat van anderen, is het goed om het buurtteam in te schakelen. Lees hier meer.

Contactgegevens

Bezoekadres

Malakkastraat 6
3531 HM Utrecht

Contact

Telefoon: 030 - 74 00 501
E-mail: west@buurtteamsutrecht.nl
Website: www.buurtteamsutrecht.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Vergoedingen

Hulp vanuit het Buurtteam wordt vergoed vanuit de basisverzekering.