Welkom bij GezondheidsCentrum Lombok

Welkom bij Gezondheidscentrum Lombok

Welkom bij GezondheidsCentrum Lombok

De stichting GCL staat voor het bevorderen van de multidisciplinaire samenwerking in het gezondheidscentrum, in de wijk Lombok en in de stad Utrecht.

Over GCL

In het gezondheidscentrum zijn 16 disciplines onder één dak te vinden. Dit is prettig en makkelijk voor patiënten. Alle disciplines werken met elkaar samen. Dit draagt bij aan kwalitatief goede zorg voor patiënten. Als gezondheidscentrum zetten we ons al meer dan 40 jaar in voor een goede gezondheid van de bewoners in Lombok.

Directie en bureau

mw Marja Lambregts

Marja Lambregts

Directeur organisatie – Bestuurder

mw Anne Decanniere

Anne Decanniere

Medisch directeur - Bestuurder

mw Lydia Pietersen

Lydia Pietersen

Praktijkmanager

Raad van Toezicht

Jan Willem Reesink

Voorzitter Raad van Toezicht

Pim Diepstraten

Lid Raad van Toezicht

John Geurts

Lid Raad van Toezicht

Gegevens, privacy en meer

Privacy

Privacy

Wij hechten veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens en gaan hier zorgvuldig mee om. We delen uw gegevens alleen als u hier toestemming voor geeft. Lees ook ons privacystatement voor meer informatie.

AVG

Gegevensbescherming

Binnen ons centrum en bij de verschillende zorgverleners werken we volgens de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De Stichting Gezondheidscentrum Lombok heeft hiervoor een Functionaris Gegevensbescherming ingesteld. Deze kunt u bereiken via fg@huisartsenutrechtstad.nl.

Vraag2

Vragen, ideeën en suggesties

Heeft u vragen, suggesties of een idee, dan horen wij dat graag! Hiervoor kunt u een mail sturen naar lpietersen@gclombok of u kunt dit kenbaar maken bij de balie van de huisartsen. (Wij behandelen geen klachten over zorgverleners)

informatie2

Gedragsregels

Het gezondheidscentrum wil een plek zijn waar patiënten zich prettig voelen en medewerkers graag willen werken. Daarom vragen wij medewerkers en patiënten respectvol met elkaar om te gaan en hebben wij gedragsregels opgesteld. Klik hier om de gedragregels te lezen.

Contactgegevens

Bezoekadres

Gezondheidscentrum Lombok
J. P. Coenstraat 200
3531 HX Utrecht

Contact huisartsen:

030 - 880 28 28

Contact niet medisch inhoudelijke zaken:

030 - 880 28 38,

Lydia Pietersen, praktijkmanager (donderdag afwezig).

Mail: lpietersen@gclombok.nl