Afspraak maken bij de huisarts

In het kort

  • Heeft u een medische vraag? Kijk dan eerst voor meer informatie op www.thuisarts.nl.
  • Gebruik voor korte vragen een online consult.
  • Plan afspraken bij voorkeur online (klik hier).
  • De praktijk is te bereiken op tel. 030 - 880 28 28

Alle huisartsen werken op afspraak. U kunt ook een belafspraak met de huisarts maken of een online consult sturen. Heeft u een korte eenvoudige vraag dan wordt 10 minuten per afspraak gereserveerd. Heeft u meer tijd nodig of meerdere vragen/ klachten? Dan worden 20 minuten of 2 afspraken ingepland.

Bezoek aan huisarts nodig?

Is een afspraak nodig?

De assistenten zijn opgeleid om de ernst van uw klachten in te schatten en u de juiste zorg te bieden. Dit betekent dat zij u wat vragen stellen over de reden van uw afspraak. Ook geven zij telefonisch advies over verschillende klachten. Op Thuisarts.nl vindt u meer informatie over uw klachten.

Direct zorg nodig - volg deze stappen
Online regelen huisarts

Regel zelf uw afspraak online (snelste)

De huisartsenpraktijk maakt gebruik van MijnGezondheidsNet en de MedGemak-app. Hiermee regelt u uw zorg eenvoudig en snel zelf online. U maakt zelf afspraken, stelt korte vragen (niet geschikt voor spoed vragen) en heeft inzicht in uw medische dossier en labuitslagen.

Telefonisch contact huisarts

Telefonisch contact

De praktijk werkt met een terugbelsysteem. U krijgt een tijdstip te horen waarop u teruggebeld wordt door de doktersassistente. Hierdoor hoeft u niet meer te blijven wachten in de wachtrij van de telefooncentrale.

Praktijknummer: 030 - 880 28 28

Telefonisch contact huisarts

Terugbel afspraak

Bel tussen 08:00 en 17:00 uur met de praktijk voor het maken van een terugbel afspraak met uw huisarts. Bel hiervoor met het praktijknummer: 030 - 880 28 28

Huisbezoek huisarts

Huisbezoek

Als u niet in staat bent om op de praktijk te komen, kan de huisarts u thuis bezoeken. Omdat wij in de praktijk betere onderzoeks- en behandelingsmogelijkheden hebben, adviseren wij u altijd om te proberen naar de praktijk te komen. Bel met de assistente als een huisbezoek noodzakelijk is. Bel voor 11:00 uur als er een huisbezoek nodig is.

Huisarts afspraak afzeggen

Afspraak afzeggen

Wilt u een afspraak afzeggen? U kunt dit doen door met de praktijk te bellen via 030 - 880 28 28 en te kiezen voor optie 2 in het telefoonmenu. Heeft u online een afspraak gemaakt, dan kunt u deze zelf annuleren via MijnGezondheid.net.