Dansante fysiotherapie

Dansante fysiotherapie - bewegen met dansen GC Lombok

Bewegen is een fysiek-cognitief-emotioneel fenomeen dat altijd in relatie staat tot een ‘ik’, de ander en de wereld.

Ben je door een langere periode van pijn of inactiviteit door ziekte of burn-out je vrijheid en rijkheid aan bewegen kwijt geraakt? Of sta je minder in contact met je lijf en omgeving? Met dansante fysiotherapie werken we aan het herwinnen en vergroten van je kwaliteit van bewegen.

Dansante fysiotherapie helpt ervaren hoe het is om lekker te bewegen en te voelen wat je lijf en gevoel hier in kan en wil. Op de muziek dagen we je uit om meer te durven en je bewegingsmogelijkheden uit te breiden, beter je lijf te leren voelen en rust en vertrouwen te krijgen in je lijf.

Binnen de lessen bewegen we op muziek met verschillende thema’s per les. Patronen van bewegen, intentie, ademhaling, binnen/buiten, gebruik van de ruimte, gronding, contact met je lijf, plezier wordt allemaal aan gewerkt.

“Het ‘levend’ bewegen betreft als het ware ‘bezielde’ bewegingsrelaties”

Deelnemen aan Dansante Fysiotherapie

Per jaar zijn er 5 blokken van 8 lessen. Iedere les duurt 40 minuten. Het eerstvolgende blok start in september. Voor inschrijven of meer informatie mail naar: info@adphys.nl

Praktische informatie

Wanneer: Start in september 2023
Waar: Buurthuis Rosa, Malakkastraat 6 in Utrecht
Kosten: Vergoeding via de zorgverzekering op basis van fysiotherapie. Of als je niet verzekerd bent een particulier tarief.

Therapeuten

De lessen worden verzorgd door Barbara de Muinck (fysiotherapeut Adphys), Marijn Didderen (fysiotherapeut/ manueel therapeut Adphys) en Suzanne Kroese (praktijkondersteuner GGZ bij GC Lombok).