Vacature dokterassistente GC Lombok

Doktersassistent(e) voor 24 – 32 uur p/w

In de huisartsenpraktijk zijn we per direct op zoek naar een gediplomeerd doktersassistent(e) of aanstaand doktersassistent(e) (iemand die inmiddels vergevorderd is in de opleiding), voor 24- 32 uur per week.

De huisartsenpraktijk

Je komt te werken in een plezierig team van 10 huisartsen en 10 collega assistentes in een mooi en vooruitstrevend gezondheidscentrum. Binnen ons centrum werken we nauw samen met andere zorgverleners, zijn de lijnen kort en wordt ieders inbreng gewaardeerd. Je vormt samen met je collega’s ‘het gezicht van onze praktijk’ en biedt onze patiënten de best mogelijke service en zorg. Je bent verantwoordelijk voor triage en agendabeheer en voert diverse administratieve taken uit. Daarnaast verricht je allerlei kleine medische handelingen.

Wie zoeken wij?

  • Gediplomeerd is als doktersassistente of iemand die ver gevorderd is in de opleiding
  • Werkervaring als doktersassistente en kennis van Medicom is een pré
  • Bereid is om, zo nodig, te assisteren bij een avondspreekuur van de huisartsen
  • Plezier heeft in een goede samenwerking
  • Van aanpakken weet, flexibel en stressbestendig is

Dit bieden wij jou:

  • Voor de functie van 24 – 32 uur een contract voor 1 jaar, met uitzicht op verlenging en een vast dienstverband
  • Een afwisselende functie in een sterk en collegiaal team, waar aandacht is voor elkaar en waar een fijne collegiale sfeer heerst
  • Mogelijkheden tot na-en bijscholingen
  • Inschaling conform cao huisartsenzorg, schaal 4-5 (€ 2.274 – € 3.466). Dit is bruto op basis van een fulltime dienstverband (= 38 uur) en afhankelijk van leeftijd en ervaring
  • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering

Meer weten en solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Lydia Pietersen (06 – 13 94 91 22). Op deze website vind je ook meer informatie over de huisartsenpraktijk en over GCL zelf.

Je sollicitatiebrief en c.v. kun je mailen naar lpietersen@gclombok.nl of sturen aan:

Gezondheidscentrum Lombok
t.a.v. mevrouw L. Pietersen
J.P. Coenhof 200
3531 HX Utrecht

Over GCL

Gezondheidscentrum Lombok verleent eerstelijns zorg aan 15.000 patiënten in de kleurrijke, multiculturele wijk Lombok in Utrecht. Naast de zelfstandige maatschappen huisartsen, fysiotherapeuten, psychologen en verloskundigen heeft het centrum een apotheek en werken er diverse andere zorgverleners zoals de thuiszorg, jeugdgezondheidszorg, het buurtteam en diëtistes.